Skip navigation
BelSU DSpace logo

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.bsuedu.ru/handle/123456789/40786
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorSorokopudov, V.-
dc.contributor.authorZinoveva, I.-
dc.contributor.authorSorokopudova, O.-
dc.contributor.authorKuklina, A.-
dc.date.accessioned2021-05-29T14:56:33Z-
dc.date.available2021-05-29T14:56:33Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationThe effect of isostatic pressing on the quality indicators of plant products (the example of Lonicera Caerulea L.) / V. Sorokopudov, I. Zinoveva, O. Sorokopudova [et al.] // BIO Web of Conferences. - Belgorod, 2021. - Vol.30.-Art. 03004. - (Innovatios in Life Sciences (ILS 2020) : II International Simposium, Belgorod, Russia, 19-20 May 2020 / eds.: I. Spichak, O. Lebedeva). - Doi: org/10.1051/bioconf/20213003004ru
dc.identifier.otherDoi: org/10.1051/bioconf/20213003004-
dc.identifier.urihttp://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/40786-
dc.description.abstractThe results of studying quality indicators (organoleptic, physicochemical, microbiological) puree from the fruits of Lonicera caerulea L. (blue honeysuckle) before and after pressure treatment are presented. It was found that organoleptic and microbiological indicators meet the requirements established by the standard for these products. The content of organic acids in the puree during processing increases due to an increase in the level of lactic acid as a result of the destruction of sugars. The amount of vitamin C and sugars is reduced slightly. The content of anthocyanins undergoes the greatest changes, the amount of which decreases to a greater extent compared with other studied substancesru
dc.language.isoenru
dc.subjecttechnicsru
dc.subjectfood productionru
dc.subjectfruit processingru
dc.subjectprocessing of plant materialsru
dc.subjectpasteurization of food productsru
dc.subjecthoneysuckle pureeru
dc.subjectultra-high pressureru
dc.subjectLonicera Caerulea L.ru
dc.titleThe effect of isostatic pressing on the quality indicators of plant products (the example of Lonicera Caerulea L.)ru
dc.typeArticleru
Располагается в коллекциях:Статьи из периодических изданий и сборников (на иностранных языках) = Articles from periodicals and collections (in foreign languages)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Sorokopudov_Effect_21.pdf254.42 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Показать базовое описание ресурса Просмотр статистики


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.