Skip navigation
BelSU DSpace logo

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.bsuedu.ru/handle/123456789/41549
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorKulchenko, Ya. Yu.-
dc.contributor.authorOleinits, E. V.-
dc.contributor.authorDeineka, V. I.-
dc.contributor.authorVarushkina, S. M.-
dc.contributor.authorDeineka, L. A.-
dc.date.accessioned2021-06-08T11:28:30Z-
dc.date.available2021-06-08T11:28:30Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationNon-traditional sources of anthocyanins: flowers of centaurea cyanus (cornflower) / Kulchenko Ya.Yu. [et al.] // EurAsian Journal of BioSciences. - 2020. - Vol.14, №1.-P. 1443-1448.ru
dc.identifier.urihttp://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/41549-
dc.description.abstractBy reverse-phase HPLC with diode-matrix and mass spectrometric detection the species composition of anthocyanins of cornflower petals (Centaureacyanus) of the three colors: blue, red and maroon was determined. For the first time, the anthocyanin composition of cornflower flower extract of dark maroon color, was found to include including the same anthocyanins as cornflower flowers of traditional blue color, but with another ratioru
dc.language.isoenru
dc.subjectсhemistryru
dc.subjectanalytical chemistryru
dc.subjectanthocyaninsru
dc.subjectCentaureacyanusru
dc.subjectflowersru
dc.subjectthree types of colorru
dc.subjectmalonated and succinated 3,5-diglucosidesru
dc.subjectbiosynthesisru
dc.titleNon-traditional sources of anthocyanins: flowers of centaurea cyanus (cornflower)ru
dc.typeArticleru
Располагается в коллекциях:Статьи из периодических изданий и сборников (на иностранных языках) = Articles from periodicals and collections (in foreign languages)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Kulchenko_Non-traditional.pdf482.29 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Показать базовое описание ресурса Просмотр статистики


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.