Skip navigation
BelSU DSpace logo

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.bsuedu.ru/handle/123456789/44320
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorMikryukov, A.-
dc.contributor.authorSablin, V.-
dc.contributor.authorMartseva, D.-
dc.contributor.authorTarasova, N.-
dc.contributor.authorSolyanikova, I.-
dc.date.accessioned2021-11-23T12:35:33Z-
dc.date.available2021-11-23T12:35:33Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationSpirulina: growth in continuous and batch bioreactors and response to stress conditions / A. Mikryukov [et al.] // IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. - 2021. - Vol.705.- Art. 012001. - (The 4th International Conference on Agricultural and Food Science, Istanbul, Turkey, 28-30 October 2020). - Doi: 10.1088/1755-1315/705/1/012001.ru
dc.identifier.urihttp://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/44320-
dc.description.abstractThe purpose of this work was to develop and compare methods for cultivating Spirulina platensis in two bioreactors, continuous and batch ones, and to assess the resistance of spirulina cells to environmental stress caused by the presence of household chemicals. It was shown that, at room temperature, the wet biomass yield was higher in the bioreactor than with batch cultivation in flasksru
dc.language.isoenru
dc.subjectagricultureru
dc.subjectagricultural microbiologyru
dc.subjectcyanobacteriumru
dc.subjectSpirulina platensisru
dc.subjectbioreactorsru
dc.subjecthousehold chemicalsru
dc.subjectmicroalgaeru
dc.titleSpirulina: growth in continuous and batch bioreactors and response to stress conditionsru
dc.typeArticleru
Располагается в коллекциях:Статьи из периодических изданий и сборников (на иностранных языках) = Articles from periodicals and collections (in foreign languages)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Martseva_Spirulina.pdf814.41 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Показать базовое описание ресурса Просмотр статистики


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.