Skip navigation
BelSU DSpace logo

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/52170
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorMorozova, A. I.-
dc.contributor.authorBelyakov, A. N.-
dc.contributor.authorKaibyshev, R. O.-
dc.date.accessioned2023-03-16T09:27:16Z-
dc.date.available2023-03-16T09:27:16Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationMorozova, A.I. Effect of deformation temperature on formation of ultrafine-grained structure in the age-hardenable Cu-Cr-Zr alloy / A.I. Morozova, A.N. Belyakov, R.O. Kaibyshev // Physics of Metals and Metallography. - 2021. - Vol.122, №1.-P. 60-66.ru
dc.identifier.urihttp://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/52170-
dc.description.abstractThe effect of the temperature of plastic deformation performed by equal channel angular pressing on the structure and physical and mechanical properties of the age-hardenable Cu-Cr-Zr alloy has been studied. Plastic deformation results in the formation of an ultrafine-grained structure in some regions with an average grain size smaller than 1 μm, a supersaturated solid solution decomposition, and the precipitation of disperse particlesru
dc.language.isoenru
dc.subjecttechniqueru
dc.subjectmetal scienceru
dc.subjectalloysru
dc.subjectmicrostructureru
dc.subjectplastic deformationru
dc.subjectphysical propertiesru
dc.subjectmechanical propertiesru
dc.subjectdisperse particlesru
dc.subjectultrafine-grained structureru
dc.titleEffect of deformation temperature on formation of ultrafine-grained structure in the age-hardenable Cu-Cr-Zr alloyru
dc.typeArticleru
Располагается в коллекциях:Статьи из периодических изданий и сборников (на иностранных языках) = Articles from periodicals and collections (in foreign languages)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Belyakov_Effect of deformation_21.pdf543.27 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Показать базовое описание ресурса Просмотр статистики


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.