http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/28417
Название: | Communicative discourse of terminology used in gastronomical media culture |
Авторы: | Sedykh, A. P. Lukin, S. V. Georgieva, E. S. Puiu, L. V. Nikonov, S. B. |
Ключевые слова: | linguistics french language discourse semiotics communication terminology gastronomical semiosis gluttony connotation linguacultural method culinary existence |
Дата публикации: | 2019 |
Библиографическое описание: | Communicative discourse of terminology used in gastronomical media culture / A.P. Sedykh [et al.] // Humanities and Social Sciences Reviews. - 2019. - Vol.7, №6.-P. 773-779. |
Краткий осмотр (реферат): | This article aims to analyze and describe the food discourse and terms of the French language, as well as to determine correlations with the French national and cultural worldview. The study also considers the current state of "gastronomical discourse" based on the French food semiotic and communicative model |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/28417 |
Располагается в коллекциях: | Статьи из периодических изданий и сборников (на иностранных языках) = Articles from periodicals and collections (in foreign languages) |
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Sedykh_Communicative_19.pdf | 569.04 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.