Skip navigation
BelSU DSpace logo

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/28562
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorShtefan, Y. G.-
dc.contributor.authorZimakova, L. A.-
dc.contributor.authorVakhrushina, M. A.-
dc.contributor.authorMalitskaya, V. B.-
dc.contributor.authorChirkova, M. B.-
dc.date.accessioned2020-02-12T11:51:22Z-
dc.date.available2020-02-12T11:51:22Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationStages of economic substantiation analysis and modeling for the meat processing companies’ price strategy / Y.G. Shtefan [et al.] // Revista ESPACIOS. - 2017. - Vol.38, №49.-P. 16.ru
dc.identifier.urihttp://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/28562-
dc.description.abstractThe authors have presented the stages of economic substantiation analysis and modeling for making decisions on the price strategy as part of management accounting in the articleru
dc.language.isoenru
dc.subjecteconomyru
dc.subjecteconomy of the food industryru
dc.subjectmeat processing industryru
dc.subjectpricingru
dc.subjectmanagement accountingru
dc.subjectforecastingru
dc.subjectanalysisru
dc.subjectmodelingru
dc.titleStages of economic substantiation analysis and modeling for the meat processing companies’ price strategyru
dc.typeArticleru
Располагается в коллекциях:Статьи из периодических изданий и сборников (на иностранных языках) = Articles from periodicals and collections (in foreign languages)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Shtefan_Stages_17.pdf501.52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Показать базовое описание ресурса Просмотр статистики


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.