http://dspace.bsuedu.ru/handle/123456789/28562| Название: | Stages of economic substantiation analysis and modeling for the meat processing companies’ price strategy |
| Авторы: | Shtefan, Y. G. Zimakova, L. A. Vakhrushina, M. A. Malitskaya, V. B. Chirkova, M. B. |
| Ключевые слова: | economy economy of the food industry meat processing industry pricing management accounting forecasting analysis modeling |
| Дата публикации: | 2017 |
| Библиографическое описание: | Stages of economic substantiation analysis and modeling for the meat processing companies’ price strategy / Y.G. Shtefan [et al.] // Revista ESPACIOS. - 2017. - Vol.38, №49.-P. 16. |
| Краткий осмотр (реферат): | The authors have presented the stages of economic substantiation analysis and modeling for making decisions on the price strategy as part of management accounting in the article |
| URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/28562 |
| Располагается в коллекциях: | Статьи из периодических изданий и сборников (на иностранных языках) = Articles from periodicals and collections (in foreign languages) |
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Shtefan_Stages_17.pdf | 501.52 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.