Skip navigation
BelSU DSpace logo

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/32450
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМохова, И. Д.-
dc.date.accessioned2020-06-22T07:52:51Z-
dc.date.available2020-06-22T07:52:51Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationМохова, И. Д. Анализ микрофлоры сыра на примере пропионовокислых бактерий : выпускная квалификационная работа / И.Д. Мохова, науч. рук. В.В. Клюева. - Белгород, 2017. - 51 с. - 19.03.01 Биотехнология.ru
dc.identifier.urihttp://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/32450-
dc.language.isoruru
dc.subjectестественные наукиru
dc.subjectбиотехнологииru
dc.subjectпищевая промышленностьru
dc.subjectсырыru
dc.subjectмикрофлора сыраru
dc.subjectпропионовокислые бактерииru
dc.titleАнализ микрофлоры сыра на примере пропионовокислых бактерийru
dc.title.alternativeвыпускная квалификационная работаru
dc.typeOtherru
Appears in Collections:2017

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mokhova_Analiz_17.pdf1.37 MBAdobe PDFView/Open
Show simple item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.