http://dspace.bsuedu.ru/handle/123456789/39118| Название: | On the issue of hygienic safety of emulsion type sauces enriched with selenium |
| Авторы: | Golovko, N. P. Primenko, V. G. Golovko, T. N. |
| Ключевые слова: | medicine food hygiene nutritional supplements business organizations technique food production safety emulsion-type sauce selenium supplement Sivoselen Plus Neoselen |
| Дата публикации: | 2015 |
| Библиографическое описание: | Golovko, N. P. On the issue of hygienic safety of emulsion type sauces enriched with selenium / N. P. Golovko, V. G. Primenko, T. N. Golovko // Научный результат. Сер. Технологии бизнеса и сервиса. - 2015. - Т.1, №4(6).-С. 52-57. - doi: 10.18413 /2408-9346-2015-1-2-52-57. - Refer.: p. 57. |
| Краткий осмотр (реферат): | The need to create the sources of bioactive selenium that is suitable for insertion into the daily diet is proved. The fundamental technological scheme of "Selenium" emulsion-type sauce (ETS) production is developed. The ETS is enriched with selenium by using the "Sivoselen Plus" and "Neoselen" selenium-protein dietary supplements (SPDS) as the source of organic selenium |
| URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/39118 |
| Располагается в коллекциях: | Т. 1, вып. 4 |
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Golovko_On_the_issue_15.pdf | 550.07 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.