http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/47686
Название: | Some aspects of obtaining and use of germinated wheat seeds |
Авторы: | Deineka, V. Deineka, L. Miachikova, N. Sorokopudov, V. Burmenko, J. Miachikova, O. Miachikova, E. |
Ключевые слова: | food production food products germinated seeds wheat antioxidants nutrition value culinary products |
Дата публикации: | 2014 |
Библиографическое описание: | Some aspects of obtaining and use of germinated wheat seeds / V. Deineka [et al.] // Journal of EcoAgriTourism. - 2014. - Vol.10, №2.-P. 102-105. - (BIOATLAS : International conference of new research in food and tourism, Brasov, Romania, May, 15-17, 2014 / Transilvania University ). - Refer.: p. 105. |
Краткий осмотр (реферат): | Investigation results of the influence of sodium chloride solutions and treatment conditions on wheat seeds germination efficiency are presented in the article. An assortment of products with the addition of germinated seeds, their nutritional and caloric values are presented |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/47686 |
Располагается в коллекциях: | Статьи из периодических изданий и сборников (на иностранных языках) = Articles from periodicals and collections (in foreign languages) |
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Deineka_Some_aspects_14.pdf | 150.29 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.