http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/52193
Название: | Application of instrumental methods for quality control of lactoferrin and raw materials for its production |
Авторы: | Zhilyakova, E. Chernyshova, M. Spichak, I. Fadeeva, D. Sherstyukov, V. Kazakova, V. Khmyrov, A. Ivanova, V. |
Ключевые слова: | chemical technology pharmaceutical biotechnology functional products lactoferrin quality control spectrophotometric methods |
Дата публикации: | 2021 |
Библиографическое описание: | Application of instrumental methods for quality control of lactoferrin and raw materials for its production / E. Zhilyakova [et al.] ; Belgorod State National Research University // BIO Web of Conferences. - 2021. - Vol.40.-Art. 03005. - Doi: 10.1051/bioconf/20214003005.- URL: https://www.bio-conferences.org/articles/bioconf/abs/2021/12/bioconf_ils21_03005/bioconf_ils21_03005.html |
Краткий осмотр (реферат): | The purpose of this study is to assess the possibility of using and adapting existing spectrophotometric methods for determining the concentration of total protein and an electrophoretic method for analyzing the protein composition of whey fractions and lactoferrin substances |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/52193 |
Располагается в коллекциях: | Статьи из периодических изданий и сборников (на иностранных языках) = Articles from periodicals and collections (in foreign languages) |
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zhilyakova_Application_21.pdf | 976.52 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.