Skip navigation
BelSU DSpace logo

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/63048
Название: Technological properties of cultivated Pleurotus ostreatus mushrooms and their influence on the choice of culinary processing methods
Авторы: Myachikova, N.
Ключевые слова: technique
food production
Pleurotus Ostreatus
culinary processing
mushrooms
technological properties
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Technological properties of cultivated Pleurotus ostreatus mushrooms and their influence on the choice of culinary processing methods / N. Myachikova // BIO Web of Conferences. - Belgorod, 2021. - Vol.40.-Art. 02001. - (Innovatios in Life Sciences (ILS 2020) : III International Simposium, Belgorod, Russia, 27-28 May 2021 / eds.: A. Prisnyi, O. Lebedeva)
Краткий осмотр (реферат): Pleurotus Ostreatus mushrooms are used as raw materials for public catering establishments. Features of the technological properties of this mushrooms affect the composition of operations and their parameters during mechanical processing and the choice of methods and features of thermal processing
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/63048
Располагается в коллекциях:Статьи из периодических изданий и сборников (на иностранных языках) = Articles from periodicals and collections (in foreign languages)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Myachikova_ Technological_21.pdf1.16 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.