Skip navigation
BelSU DSpace logo

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/64101
Название: The Effect of Prolonged Annealing on the Structural Stability of Nanoparticle-Hardened Low-Carbon 9% Cr-3% Co Steel
Авторы: Fedoseeva, A. E.
Degtyareva, S. I.
Ключевые слова: technique
metal science
steels
martensitic high-temperature stee
heat treatment
prolonged annealing
microstructure
secondary phase particles
softening
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Fedoseeva, A.E. The Effect of Prolonged Annealing on the Structural Stability of Nanoparticle-Hardened Low-Carbon 9% Cr-3% Co Steel / A.E. Fedoseeva, S.I. Degtyareva // Physics of Metals and Metallography. - 2022. - Vol.123, №10.- P. 1041-1047. - Doi: 10.1134/S0031918X22600889. - Refer.: p. 1046-1047.
Краткий осмотр (реферат): The effect of long-term annealing on the structure of low-carbon 9% Cr-3% Co steel hardened with nanoparticles has been studied. Annealing was performed for 100, 500, 1000, and 3000 hours at a temperature of 650°C
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/64101
Располагается в коллекциях:Статьи из периодических изданий и сборников (на иностранных языках) = Articles from periodicals and collections (in foreign languages)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Fedoseeva_Effect_2022.pdf1.64 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.