http://dspace.bsuedu.ru/handle/123456789/17256| Название: | Polyphenolic Compounds Composition Study in Ocimum basilicum L. Herb and the Development of Their Quantification Assessment | 
| Авторы: | Tokhtar, V. K. Pisarev, D. I. Novikov, O. O. Zhilyakova, E. T.  | 
| Ключевые слова: | chemistry analytical chemistry hydroxycinnamic acid polyphenolic compounds garden basil liquid chromatography internal standard Ocimum basilicum L.  | 
| Дата публикации: | 2015 | 
| Библиографическое описание: | Polyphenolic Compounds Composition Study in Ocimum basilicum L. Herb and the Development of Their Quantification Assessment / V. K. Tokhtar, D. I. Pisarev, O. O. Novikov et al. // Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences. - 2015. - Vol.6, N4.-P. 155-160. - References: p. 160. | 
| Краткий осмотр (реферат): | The article demonstrates the study results of the garden basil chemical composition - Ocimum basilicum L. It is established that the basic polyphenols of a plant are hydroxycinnamic acids - rosemary, caftaric, chlorogenic. Flavonoids, the dominant of which is routine, are presented in smaller quantities. An optimal method for the quantitative determination of O. basilicum L. polyphenols is offered | 
| URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/17256 | 
| Располагается в коллекциях: | Статьи из периодических изданий и сборников (на иностранных языках) = Articles from periodicals and collections (in foreign languages) | 
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Tokhtar_Polyphenolic.pdf | 671.87 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть | 
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.