| Просмотров | |
|---|---|
| Impact of baking properties of wheat flour on change the parameters of kneading and rheological characteristics of the dough | 72 |
| Май 2025 | Июнь 2025 | Июль 2025 | Август 2025 | Сентябрь 2025 | Октябрь 2025 | Ноябрь 2025 | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Impact of baking properties of wheat flour on change the parameters of kneading and rheological characteristics of the dough | 5 | 3 | 5 | 4 | 5 | 2 | 0 |
| Просмотров | |
|---|---|
| Boltenko_Impact.pdf | 31 |
| Просмотров | |
|---|---|
| Соединенные Штаты | 24 |
| Россия | 7 |
| Индия | 4 |
| Бразилия | 3 |
| Вьетнам | 3 |
| Австралия | 2 |
| Чили | 1 |
| Китай | 1 |
| Германия | 1 |
| EU | 1 |
| Просмотров | |
|---|---|
| San Francisco | 5 |
| Hanoi | 3 |
| Moscow | 3 |
| Mountain View | 3 |
| Fairfield | 2 |
| Houston | 2 |
| Mumbai | 2 |
| Wilmington | 2 |
| Beijing | 1 |
| Blumenau | 1 |