Skip navigation
BelSU DSpace logo

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/32450
Title: Анализ микрофлоры сыра на примере пропионовокислых бактерий
Other Titles: выпускная квалификационная работа
Authors: Мохова, И. Д.
Keywords: естественные науки
биотехнологии
пищевая промышленность
сыры
микрофлора сыра
пропионовокислые бактерии
Issue Date: 2017
Citation: Мохова, И. Д. Анализ микрофлоры сыра на примере пропионовокислых бактерий : выпускная квалификационная работа / И.Д. Мохова, науч. рук. В.В. Клюева. - Белгород, 2017. - 51 с. - 19.03.01 Биотехнология.
URI: http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/32450
Appears in Collections:2017

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mokhova_Analiz_17.pdf1.37 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.