Skip navigation
BelSU DSpace logo

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/36024
Title: Национальная специфика французской лингвокультурной сферы "Гастрономия"
Other Titles: выпускная квалификационная работа
Authors: Гончарова, А. А.
Keywords: языкознание
французский язык
национальная специфика
лингвокультурная сфера
бакалавры
Issue Date: 2018
Citation: Гончарова, А. А. Национальная специфика французской лингвокультурной сферы "Гастрономия" : выпускная квалификационная работа / А.А. Гончарова, науч. рук. Н.В. Трещева. - Белгород, 2018. - 57 с. - 44.03.05 Педагогическое образование.
URI: http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/36024
Appears in Collections:2018

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Goncharova_Natsionalnaya_18.pdf1.11 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.