Skip navigation
BelSU DSpace logo

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/36024
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГончарова, А. А.-
dc.date.accessioned2020-11-24T06:56:52Z-
dc.date.available2020-11-24T06:56:52Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationГончарова, А. А. Национальная специфика французской лингвокультурной сферы "Гастрономия" : выпускная квалификационная работа / А.А. Гончарова, науч. рук. Н.В. Трещева. - Белгород, 2018. - 57 с. - 44.03.05 Педагогическое образование.ru
dc.identifier.urihttp://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/36024-
dc.language.isoruru
dc.subjectязыкознаниеru
dc.subjectфранцузский языкru
dc.subjectнациональная спецификаru
dc.subjectлингвокультурная сфераru
dc.subjectбакалаврыru
dc.titleНациональная специфика французской лингвокультурной сферы "Гастрономия"ru
dc.title.alternativeвыпускная квалификационная работаru
dc.typeOtherru
Appears in Collections:2018

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Goncharova_Natsionalnaya_18.pdf1.11 MBAdobe PDFView/Open
Show simple item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.