http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/62623
Название: | Features of the formation of communities of microorganisms adapting to the existing conditions in different types of agrophytocenoses |
Авторы: | Tokhtar, V. K. Tokhtar, L. A. Zelenkova, V. N. Tretyakov, M. Y. Dunaeva, E. N. |
Ключевые слова: | biology microbiology microorganisms agrophytocenoses nutrient medium |
Дата публикации: | 2022 |
Библиографическое описание: | Features of the formation of communities of microorganisms adapting to the existing conditions in different types of agrophytocenoses / V.K. Tokhtar, L.A. Tokhtar, V.N. Zelenkova [et al.] // Archives of Razi Institute. - 2022. - Vol.77, №6.-P. 2269-2272. |
Краткий осмотр (реферат): | The article is devoted to studying the features of the formation of communities of microorganisms, adapting to the conditions of existence in various types of agrophytocenoses |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/62623 |
Располагается в коллекциях: | Статьи из периодических изданий и сборников (на иностранных языках) = Articles from periodicals and collections (in foreign languages) |
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tokhtar_Features_22.pdf | 530.27 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.